Utbud

Våra föreläsningar och workshops

Vårt utbud kan antingen genomföras som rena föreläsningar för stora grupper på en till tre timmar eller som workshops för mindre grupper under en hel- eller halvdag. Vi anpassa alltid innehållet efter målgruppens sammansättning och aktuella utmaningar.

Att lyfta varandra
Framgångsrikt samarbete
Ledarskap
Presentationsteknik
Vilken färg är du?
Kundbemötande
Hantera klagomål
Tändvätska
Framgångsrik feedback
Tändvätska Team
Guldläge – så säljer du mer i butik
Framgångsrik försäljning
Framgångsrik försäljning

Skräddarsy er egen utbildning

Vill ni egentligen ha lite av allt eller blanda innehållet? Inga problem. Vi kan skräddarsy innehållet bara för er.

Johan Hamilton

Är det svårt att välja vilken föreläsning eller workshop ni skulle vilja ha? Vill ni egentligen ha lite av allt eller blanda innehållet? Inga problem. Vi kan självklart skräddarsy innehållet bara för er. Tillsammans enas vi sedan om en passande titel och rubrik på föreläsningen eller workshopen.

Vi skapar ett upplägg som blir helt perfekt utifrån era unika behov där ni har  friheten att själv kunna välja vilka delar som ska vara med. Allt för att föreläsningen ska kunna bidra till den röda tråden och harmonisera med konferensens tema eller övriga sammanhang.

Vi på Hamilton Group coachar svenskt näringsliv och offentlig förvaltning i allt från ledarskap, kundbemötande och sälj. Vill du boka oss för en spännande föreläsning eller workshop? Kontakta mig så berättar jag mer.

Johan Hamilton
0708-68 45 68
johan@hamiltongroup.se