Utbud

Våra föreläsningar och workshops

Att lyfta varandra
Framgångsrikt samarbete
Ledarskap
Presentationsteknik
Vilken färg är du?
Kundbemötande
Hantera klagomål
Tändvätska
Framgångsrik feedback
Tändvätska Team
Guldläge – så säljer du mer i butik
Framgångsrik försäljning

Vilken färg är du?

Öppen föreläsning i samarbete med Confex

personprofiler

Kursen med den välkända färgprofilanalysen ger dig de insikter och verktyg du behöver för att skapa bättre samarbete, effektivare kommunikation och en starkare laganda med dina kollegor.

  • Praktiska tips – så fungerar och hanterar du olika personlighetstyper
  • Få en genomgång av din egna personliga profilanalys
  • Så undviker du onödiga konflikter och missförstånd med andra
  • Lär känna dig själv för att bättre förstå andra

Profilanalys: Insight Discovery ingår i kursavgiften. Notera att modellen är validerad och godkänd av DNV-GL (Den Norske Veritas)  samt BPS (The British Psychological Society) Insights är inte det samma som DISC som har Marstons teorier som grund. Insights Är en självskattningsmodell som indikerar en persontyp och håller sig strikt till Jungs attityder och funktioner, det är inte ”test” som analyserar hela ens personlighet.
Kurstillfällen: I Stockholm den den 10 april och 18 juni. I Göteborg 2 april och 12 juni.

Detaljhandel

Sälj mer. Till fler

personal shopper detaljhandel

Vill ni öka försäljningen, veta hur man bemöter olika kundtyper, presenterar säljande, gör fler avslut, ökar merförsäljningen och får kunden att komma tillbaka?
Hamilton Group har lång erfarenhet av sälj- och kundbemötande i detaljhandeln. Hos oss får du konkret träning i alla de moment som ökar försäljningen. Vi blandar humor, värme och kunskap så att deltagarna blir inspirerade till förändring.

Skräddarsy er egen utbildning

Vill ni egentligen ha lite av allt eller blanda innehållet? Inga problem. Vi kan skräddarsy innehållet bara för er.

Johan Hamilton

Är det svårt att välja vilken föreläsning eller workshop ni skulle vilja ha? Vill ni egentligen ha lite av allt eller blanda innehållet? Inga problem. Vi kan självklart skräddarsy innehållet bara för er. Tillsammans enas vi sedan om en passande titel och rubrik på föreläsningen eller workshopen.

Vi skapar ett upplägg som blir helt perfekt utifrån era unika behov där ni har  friheten att själv kunna välja vilka delar som ska vara med. Allt för att föreläsningen ska kunna bidra till den röda tråden och harmonisera med konferensens tema eller övriga sammanhang.

Vi på Hamilton Group coachar svenskt näringsliv och offentlig förvaltning i allt från ledarskap, kundbemötande och sälj. Vill du boka oss för en spännande föreläsning eller workshop? Kontakta mig så berättar jag mer.

Johan Hamilton
0708-68 45 68
johan@hamiltongroup.se