Utbud

Våra föreläsningar och workshops

Att lyfta varandra
Framgångsrikt samarbete
Ledarskap
Presentationsteknik
Vilken färg är du?
Kundbemötande
Hantera klagomål
Tändvätska
Framgångsrik feedback
Tändvätska Team
Guldläge – så säljer du mer i butik
Framgångsrik försäljning

Detaljhandel

Sälj mer. Till fler

personal shopper detaljhandel

Vill ni öka försäljningen, veta hur man bemöter olika kundtyper, presenterar säljande, gör fler avslut, ökar merförsäljningen och får kunden att komma tillbaka?
Hamilton Group har lång erfarenhet av sälj- och kundbemötande i detaljhandeln. Hos oss får du konkret träning i alla de moment som ökar försäljningen. Vi blandar humor, värme och kunskap så att deltagarna blir inspirerade till förändring.

Skräddarsy er egen utbildning

Vill ni egentligen ha lite av allt eller blanda innehållet? Inga problem. Vi kan skräddarsy innehållet bara för er.

Johan Hamilton

Är det svårt att välja vilken föreläsning eller workshop ni skulle vilja ha? Vill ni egentligen ha lite av allt eller blanda innehållet? Inga problem. Vi kan självklart skräddarsy innehållet bara för er. Tillsammans enas vi sedan om en passande titel och rubrik på föreläsningen eller workshopen.

Vi skapar ett upplägg som blir helt perfekt utifrån era unika behov där ni har  friheten att själv kunna välja vilka delar som ska vara med. Allt för att föreläsningen ska kunna bidra till den röda tråden och harmonisera med konferensens tema eller övriga sammanhang.

Vi på Hamilton Group coachar svenskt näringsliv och offentlig förvaltning i allt från ledarskap, kundbemötande och sälj. Vill du boka oss för en spännande föreläsning eller workshop? Kontakta mig så berättar jag mer.

Johan Hamilton
0708-68 45 68
johan@hamiltongroup.se