Åsa Parsmo

Detaljhandelsexpert som lyfter försäljningen

Åsa Parsmo har lång erfarenhet från detaljhandeln i rollen som säljare och butikschef. Hon har också som tidigare Head of Account Managent Nordic och seniorkonsult på företaget Daymaker hjälpt detaljhandelsföretag att följa upp och utveckla sin verksamhet. Nu inom ramarna för sitt eget företag CX First hjälper hon företag att sälja mer genom en förbättrad kundupplevelse.

Åsa har en ovanlig kombination av försäljning, ledarskap och analys i bagaget. Hon började sin försäljningsbana redan under gymnasieåren inom dagligvaru- och detaljhandeln. Hon avancerade till butikschef och var under några år också delägare. Efter sin fil.kand i nationalekonomi arbetade Åsa som analytiker på NUTEK. Det gav henne en erfarenhet som gör att hon kan se samband och förstå vad som påverkar försäljningsresultatet. Hon har också arbetat som chef i bemanningsbranschen med personal-, kund- och säljansvar.

Åsa har stor vana från att utbilda och coacha vilket hon alltid gör på ett trevligt, inspirerande och resultatorienterat sätt. Hon hjälper våra kunder att analysera och förändra sina kundmöten genom inspirationsföreläsningar, workshops och säljcoachning.

Åsa har en unik förmåga att se vad som påverkar försäljningen, identifiera åtgärder och genomföra förändringar som ger ett ännu bättre försäljningsresultat.

Åsa är certifierad på kommunikationsverktyget Insights Discovery.

Åsahalvkropp