Annika R Malmberg Hamilton

Sveriges mest färgstarka talare

Annikas förmåga att skapa insikter och förändring genom humor och igenkänning gör henne till av Sveriges mest uppskattade talare.

Annika har över 25 års erfarenhet av att utbilda och föreläsa och är en av endast ett fåtal talare (och den enda kvinnliga talaren i Sverige) som lyckats uppnå nivån Platinum på Speakerrating.com
Oavsett vad Annika talar om är hennes budskap att vi människor är olika, har rätt att vara olika och att vi ser på världen på olika sätt. Det här är något som de flesta inser och håller med om men ändå har så svårt att acceptera. Få kan som Annika på ett så underhållande men ändå respektfullt sätt beskriva våra olikheter och hur vi kan skapa fungerande relationer med alla “som inte är som jag”.
Annika har en bakgrund från teaterns värld och har under flera år också en egen föreställning som spelas för fullsatta hus med lysande recensioner. Vill du vara säker på att din talare både kan underhålla och gnistra på scen då är Annika rätt val.

Annika R Malmberg är författare till böckerna:

  • TÄNDVÄTSKA – Konsten att brinna utan att brinna upp
  • TA SKIT! Och gör det till guld
  • GULDLÄGE – Så lyckas du som säljare
  • MAKE IT WORK – en guide till fungerande relationer

Annika är VD för Hamilton Group. Hon var tidigare anställd på ISL – där hon under tretton år coachade ledare och säljare både i Sverige och utomlands.

Besök Annikas egen hemsida