gruppbild HamiltonGroup

Om Hamilton Group

Vi är kända för att leverera träffsäkra, underhållande och tänkvärda föreläsningar
och workshops som skapar framgång för våra kunder.

I våra föreläsningar och workshops blandas humor, värme och kunskap så att deltagarna känner igen sig och kan ta till sig det nya sättet att tänka. Det ger snabbt positiva resultat på ledarskap, samarbete och försäljning.

Vi skräddarsyr alltid innehåll och verktyg så att de passar varje kunds specifika behov och bransch.

Vi har jobbat med kunder och uppdrag i en rad olika branscher med goda resultat och omdömen till följd. Vi har även ett uppskattat koncept för detaljhandeln som vi kallar Guldläge – så säljer du mer som butikssäljare.

Vi på Hamilton Group coachar svenskt näringsliv och offentlig förvaltning i allt från ledarskap, kundbemötande och sälj. Vill du boka oss för en spännande föreläsning eller workshop? Kontakta Johan om du vill veta mer.

Johan Hamilton
0708-68 45 68
johan@hamiltongroup.se

VI ERBJUDER

  • Inspirerande föreläsningar & workshops
  • Skräddarsydda utbildningar
  • Onlineutbildningar (mobil, läsplatta och dator)
  • Coachning för individer, team, chefer och butiker

EXEMPEL PÅ KURSÄMNEN

  • Sälj & merförsäljning i butik
  • Service & kundbemötande
  • Ledarskap & personlig utveckling
  • Teambuilding och samarbete
  • Presentationsteknik
  • Personprofiler / Insights Discovery

Exempel på kunder

Regeringskansliet, Skatteverket, Försvarsmakten, Skanska, Volvo, Fabege, HSB, IT-huset, Grand Hotel, Danske Bank, Flippa K, Stenströms, Apoteket AB, Max Matthiessen, Karolinska, Folktandvården, Aleris, Kicks, Cervera, Twilfit, NK, Polarn O. Pyret, Ohlssons Tyger, Destination Vemdalen, många kommuner och sjukhus.
#

Detaljhandel

Vill ni öka försäljningen?

Veta hur man bemöter olika kundtyper, presenterar säljande, gör fler avslut, ökar merförsäljningen och får kunden att vilja komma tillbaka? Då har du kommit rätt.

Hamilton Group har lång erfarenhet av sälj- och kundbemötande i detaljhandeln. Hos oss får du konkret träning i alla de moment som ökar försäljningen. Vi blandar humor, värme och kunskap så att deltagarna blir inspirerade till förändring.

Kontakta Johan så berättar han mer.

Johan Hamilton
0708-68 45 68
johan@hamiltongroup.se

Merförsäljning

Öka merförsäljningen i era butiker

Det är en säljares ansvar att tala om vad kunden kan tänkas behöva i form av kringprodukter. Många kunder köper produkter utan att veta vilka tillbehör som behövs. Det kan exempelvis vara batterier, glödlampor, färgpatroner eller skokräm. Sådant som inte automatiskt följer med varan.

Om de senare upptäcker att de saknar det så kommer de bli besvikna för att säljaren inte sa något. En skicklig säljare är kreativ och observant.

Vill du veta mer om merförsäljning? Kontakta Johan Hamilton.
0708-68 45 68
johan@hamiltongroup.se

#

Hitta det du söker

Våra böcker
Beställ nyhetsbrev
Signa upp dig för våra inspirerande nyhetsbrev med träffsäkra, underhållande och tänkvärda tips och tankar.
femaleboss-TopImage-1170x500
Våra referenser
Tillsammans med våra kunder har vi åstadkommit goda resultat. Hör vad några av dem har att säga.
Presentationsteknik
Vill du boka föreläsning
I våra föreläsningar och workshops blandas humor, värme och kunskap så att deltagarna känner igen sig och kan ta till sig det nya sättet att tänka. Det ger snabbt positiva resultat på ledarskap, samarbete och försäljning.
3
Har du läst våra böcker?
I dem får du handfasta råd och verktyg som hjälper dig bli bättre på att kommunicera, samarbeta och presentera.

Pressmeddelanden & nyheter

Annika R Malmberg - TV4 Dec 2016
15 Dec: Annika R Malmberg Hamilton aktuell i TV4
Nystarta kommunikationen det nya året. Personlighetstyp utifrån färger - lär dig kommunicera med andra utifrån vilken färg de är och använd till deras fördel. Framgångsexperten guidar bland färger och personligheter.
Årets talare Annika R Malmberg Hamilton
25 Okt: Nominerad till årets talare 2016
Vi är stolta över att vår VD Annika R Malmberg nominerats till Årets talare 2016. Hon är en av Sveriges mest färgstarka föreläsare och hennes förmåga att skapa insikter och förändring genom humor och igenkänning gör henne väldigt uppskattad. Vill du läsa mer om Annika och boka hennes föreläsning?
Framgång
25 Sep: Succé med föreställningen Framgång!
Annika R Malmberg, författare, föreläsare och framgångscoach turnerar med föreställningen Framgång. Den grundar sig på de fyra personlighetstyperna eldröd, skogsgrön, havsblå och solgul. Varje färg motsvarar olika egenskaper som vi har olika stora portioner av. Att lära sig läsa av sin omgivning och anpassa sin kommunikation efter mottagaren, både i yrkes- och privatlivet, kan vara ett sätt att nå framgång.

Våra böcker

BOK Guldläge pris

BOK – Guldläge

Vill du att dina kunder ska lämna dig nöjda, glada och med fulla shoppingpåsar? Då är den här boken för dig. Annika R Malmberg ger dig konkreta och användbara tips om kundbemötande, behovsanalys, avslutsmetoder, merförsäljning och hantering av klagomål. Dessutom får du värdefull information om olika kundtyper och hur de vill bli bemötta.

BOK - Ta skit! Och gör det till guld.

BOK – Ta skit! Och gör det till guld

Många har fått lära sig att inte ta skit från någon. Inte från chefer, kollegor, kunder, familj eller vänner. I boken berättar Annika R Malmberg om vinsterna med att bli bättre på att ge och ta kritik och menar att rätt använd kritik leder till att vi utvecklas snabbare, blir mer omtyckta och får bättre relationer. Du får lära dig att rikta din energi så att det som i början gör ont kan användas till att göra dig starkare och ännu mer framgångsrik.

BOK - Tändvätska pris

BOK – Tändvätska

Vissa behöver bara några stänk, andra kan behöva dunka på rätt bra för att elden ska ta fart. Någon form av tändvätska i livet behöver vi alla. Annika R Malmberg bjuder på användbara råd för hur man säljer in idéer, hanterar avundsjuka, hur framgång kan föda framgång, hur framgångsrika team fungerar och mycket, mycket annat.

avatar-he
Sven Hagströmer
Entreprenör och finansman

Annika R Malmberg Hamilton levererar 240 sidor med tändvätska som får även den suraste att tända till. För många blir den garanterat en nytändning!

Retail Awards Årets ledare 2017